Category Archives: Vitamin E

Sayangilah Dirimu.. Kerana Dirimu Begitu Berharga..

By | March 19, 2017

Entry ni adalah status fb saya pada 30 Mei 2013.. Sengaja saya abadikan di blog untuk tatapan & peringatan buat diri sendiri dan rakan2.. Semoga bermanfaat.. ===================================== berat mata memandang.. berat lagi bahu yang memikul~ smlm saya dikejutkan berita ex schoolmate masuk wad tiba2, sampai kena MRI segala.. dapat tau dari fb wife kawan saya tu.. setiap kali… Read More »

Aku Manusia Biasa

By | March 20, 2013

rasa nak gelak pon ade bile orang tanye: “tak penat ke bisnes? dok umah jadi hsewife, anak2 kecik lagi bukan KEJE TAK PERNAH HABIS ke?”alahai~ saya manusia biasa bukannya robot.. mesti la ada rasa penat, stress etc2.. tapi disebabkan saya dah rasa sendiri KEBERKESANAN produk2 shaklee, saya nak share dengan orang lain jugak.. benda BERMANFAAT elok sebarkan ye… Read More »