Category Archives: Supplements for Children

Happy Birthday Sayang… Maafkan Ibu…..

By | March 19, 2017

Di saat menulis entry ini, ibu sedang memangku adik yang demam.. Rasa sangat bersalah pada adik sebab ibu dah lama skip bagi adik makan suplemen.. Maafkan ibu dik… Ibu terlalu mementingkan diri sendiri, sehingga abaikan kesihatan adik.. Dalam masa seminggu ni, dah 2x adik demam… Walhal selama ni adik memang jarang2 skali demam….. Ibu memang plan balik kejap… Read More »

Mealshakes Sangat Bagus Untuk SEMUA!! Menu Sarapan/Sahur Paling Mudah & Lengkap =)

By | June 4, 2013

Alhamdulillah~ Akhirnya dapat saya peruntukkan masa nak update blog pasal Mealshakes.. Ramai sangat yang berminat tapi nak tau secara detail, so update entry kat blog paling sesuai kan? Bole tulis panjang2 hehe.. Secara jujurnya, ramai yang dah pon place order, especially klien2 yang memang pernah beli Mealshakes sebelum ni.. Tak kenal maka tak cinta.. Dah rasa memang nak… Read More »