Category Archives: Slimming

Tips Menjayakan Penyusuan Susu Ibu

By | May 22, 2013

Alhamdulillah semakin ramai para ibu yang mahu memberikan susu badan yang pastinya TERBAIK untuk bayi. Suatu kepuasan yang teramat bila dapat membantu menjayakan penyusuan terutamanya buat klien2 Shaklee saya. Namun begitu, ilmu yang bermanfaat sebaiknya dikongsi supaya kemaslahatan dapat sama2 kita rasai. Entry kali ni saya ingin kongsikan tips2 bagi menjayakan penyusuan. Bukanlah perkara mudah, sangat memerlukan kesabaran… Read More »

Kurus Secara Sihat Dengan Shaklee

By | April 15, 2013

Selalu saya cerita pasal breastfeeding je kan.. Alhamdulilllah rezki Allah bagi, still fully bf Hadif yang dah 1 tahun 5 bulan+.. Target menyusukan sampai 2 tahun makin hampir.. Kalau ada rezki lagi lama, cuba susukan sampai 3 tahun macam abangnya Haziq.. in shaa Allah.. Dah lama nak share pasal kurus ni sebenarnya, tapi teragak2 sebab malu woo nak… Read More »