Category Archives: Pregnancy

Ilmu Pelita Hidup

By | March 19, 2017

Malam tadi macam biasa saya scroll secret support group bisnes sebelum log out fb. Rutin saya selalunya macam tu, mencari ilmu di tempat & kemudahan yang disediakan untuk saya hadam setiap hari. Namun, apa yang dibaca benar2 menyentap naluri keibuan saya: “salam semua saya nak buat kutipan sumbangan kos rawatan untuk sahabat baik saya yang mengalami kecacatan kekal… Read More »

I am a mother of 3. YEAYYY!!

By | March 19, 2017

Assalamualaikum… Terpanggil nak bagi salam dulu kat blog nih. Sebabnya…….DAH SETAHUN TAK UPDATE BLOG!!! Allahuakbar… Macam2 hal berlaku dalam setahun ni. Last time blog updated on Feb 2014. Mac 2014 saya hamil anak ketiga. Alhamdulillah selamat melahirkan puteri pertama saya pada Dec 2014 (pengalaman yang bercampur baur kelahiran baby ketiga ni). Baru je habis tempoh berpantang 🙂 Nur… Read More »

Set 3 in 1 Shaklee: Mengandung, Berpantang & Menyusu

By | March 17, 2013

haziq dulu saya berjaya fully bf sampai 3thn tanpa bantuan sebarang suplemen alhamdulillah.. syukur rezki Allah bagi untuk saya & anak.. untuk hadif saya start amalkan shaklee sbb saya nak tambah kualiti susu badan saya (lebih pekat) selain improve kesihatan sendiri.. mmg terasa perbezaan menyusu hero2 saya ni.. badan rasa lebih bertenaga even umur makin meningkat.. susu pon… Read More »