Category Archives: Ostematrix

Aku Manusia Biasa

By | March 20, 2013

rasa nak gelak pon ade bile orang tanye: “tak penat ke bisnes? dok umah jadi hsewife, anak2 kecik lagi bukan KEJE TAK PERNAH HABIS ke?”alahai~ saya manusia biasa bukannya robot.. mesti la ada rasa penat, stress etc2.. tapi disebabkan saya dah rasa sendiri KEBERKESANAN produk2 shaklee, saya nak share dengan orang lain jugak.. benda BERMANFAAT elok sebarkan ye… Read More »

Set 3 in 1 Shaklee: Mengandung, Berpantang & Menyusu

By | March 17, 2013

haziq dulu saya berjaya fully bf sampai 3thn tanpa bantuan sebarang suplemen alhamdulillah.. syukur rezki Allah bagi untuk saya & anak.. untuk hadif saya start amalkan shaklee sbb saya nak tambah kualiti susu badan saya (lebih pekat) selain improve kesihatan sendiri.. mmg terasa perbezaan menyusu hero2 saya ni.. badan rasa lebih bertenaga even umur makin meningkat.. susu pon… Read More »