Category Archives: Mighty 3 Gems

Mealshakes Sangat Bagus Untuk SEMUA!! Menu Sarapan/Sahur Paling Mudah & Lengkap =)

By | June 4, 2013

Alhamdulillah~ Akhirnya dapat saya peruntukkan masa nak update blog pasal Mealshakes.. Ramai sangat yang berminat tapi nak tau secara detail, so update entry kat blog paling sesuai kan? Bole tulis panjang2 hehe.. Secara jujurnya, ramai yang dah pon place order, especially klien2 yang memang pernah beli Mealshakes sebelum ni.. Tak kenal maka tak cinta.. Dah rasa memang nak… Read More »