Category Archives: Kisah Master Jutawan

I am a mother of 3. YEAYYY!!

By | March 19, 2017

Assalamualaikum… Terpanggil nak bagi salam dulu kat blog nih. Sebabnya…….DAH SETAHUN TAK UPDATE BLOG!!! Allahuakbar… Macam2 hal berlaku dalam setahun ni. Last time blog updated on Feb 2014. Mac 2014 saya hamil anak ketiga. Alhamdulillah selamat melahirkan puteri pertama saya pada Dec 2014 (pengalaman yang bercampur baur kelahiran baby ketiga ni). Baru je habis tempoh berpantang 🙂 Nur… Read More »

Kisah Master Jutawan: Peguam

By | March 19, 2017

Begitu ramai yang inginkan time flexibility walau bagaimana besar skalipon pendapatan mereka. Itu kesimpulan yang saya dapat dari kisah salah seorang Master dalam group kami. Saya petik sedikit luahan rasa beliau: “Alhamdulillah saya yakin semua tersenyum bukak account maybank hari ni kan.. bagi yang baru join & ini bonus pertama anda.. syukur alhamdulillah.. berapa pun jumlah tu syukur… Read More »