Category Archives: ESP

Happy Birthday Sayang… Maafkan Ibu…..

By | March 19, 2017

Di saat menulis entry ini, ibu sedang memangku adik yang demam.. Rasa sangat bersalah pada adik sebab ibu dah lama skip bagi adik makan suplemen.. Maafkan ibu dik… Ibu terlalu mementingkan diri sendiri, sehingga abaikan kesihatan adik.. Dalam masa seminggu ni, dah 2x adik demam… Walhal selama ni adik memang jarang2 skali demam….. Ibu memang plan balik kejap… Read More »

Mealshakes Sangat Bagus Untuk SEMUA!! Menu Sarapan/Sahur Paling Mudah & Lengkap =)

By | June 4, 2013

Alhamdulillah~ Akhirnya dapat saya peruntukkan masa nak update blog pasal Mealshakes.. Ramai sangat yang berminat tapi nak tau secara detail, so update entry kat blog paling sesuai kan? Bole tulis panjang2 hehe.. Secara jujurnya, ramai yang dah pon place order, especially klien2 yang memang pernah beli Mealshakes sebelum ni.. Tak kenal maka tak cinta.. Dah rasa memang nak… Read More »

Aku Manusia Biasa

By | March 20, 2013

rasa nak gelak pon ade bile orang tanye: “tak penat ke bisnes? dok umah jadi hsewife, anak2 kecik lagi bukan KEJE TAK PERNAH HABIS ke?”alahai~ saya manusia biasa bukannya robot.. mesti la ada rasa penat, stress etc2.. tapi disebabkan saya dah rasa sendiri KEBERKESANAN produk2 shaklee, saya nak share dengan orang lain jugak.. benda BERMANFAAT elok sebarkan ye… Read More »

Set 3 in 1 Shaklee: Mengandung, Berpantang & Menyusu

By | March 17, 2013

haziq dulu saya berjaya fully bf sampai 3thn tanpa bantuan sebarang suplemen alhamdulillah.. syukur rezki Allah bagi untuk saya & anak.. untuk hadif saya start amalkan shaklee sbb saya nak tambah kualiti susu badan saya (lebih pekat) selain improve kesihatan sendiri.. mmg terasa perbezaan menyusu hero2 saya ni.. badan rasa lebih bertenaga even umur makin meningkat.. susu pon… Read More »

Kriteria Soy Protein Yang Berkualiti

By | February 20, 2013

Terlalu ramai yang mempersoalkan perihal soya.. Cancer stimulant lah, itulah, inilah.. Tahukah anda? 90% kacang soya yang ditanam di dunia adalah Genetically Modified Organism (GMO)? Sebab itulah ada kriteria2 tertentu dalam memilih soya yang berkualiti tinggi.. Jom kita sama2 baca & menambah ilmu ya.. Kacang soya itu sendiri mesti tumbuh membesar secara organic Kenapa soybeans mesti ditanam secara… Read More »