Category Archives: Award

I am a mother of 3. YEAYYY!!

By | March 19, 2017

Assalamualaikum… Terpanggil nak bagi salam dulu kat blog nih. Sebabnya…….DAH SETAHUN TAK UPDATE BLOG!!! Allahuakbar… Macam2 hal berlaku dalam setahun ni. Last time blog updated on Feb 2014. Mac 2014 saya hamil anak ketiga. Alhamdulillah selamat melahirkan puteri pertama saya pada Dec 2014 (pengalaman yang bercampur baur kelahiran baby ketiga ni). Baru je habis tempoh berpantang 🙂 Nur… Read More »

Pilihanku… Jutawan Shaklee!!

By | March 19, 2017

semalam berlangsung majlis perhargaan hi tea ekslusif buat warga jutawan shaklee atas pencapaian cemerlang kami di Hotel Palace of Golden Horses.. alhamdulillah syukur Allah lorongkan hati saya untuk sertai group yang hebat ni.. tak cukup dengan free online & offline coaching, event camni pon dapat kami sertai secara percuma!! itulah satu antara banyak lagi faktor yang membezakan group… Read More »

Ulangtahun Yang Paling Bermakna

By | April 27, 2013

Semalam saya genap 31 tahun.. Alhamdulillah banyak nikmat yang telah & masih saya terima sepanjang umur ni..  Hopefully semakin bertambah usia, makin banyak amal & makin bijak dalam segala hal.. In Shaa Allah.. Ameen Ya Rabb Semalam jugak saya dapat whatsapps dari kakak saya di kampung, invitation letter ke Shaklee National Conference dah sampai.. Sebenarnya saya tak pasti… Read More »