Monthly Archives: November 2013

Tips: Peranan Pembantu Mengasuh Anak2

By | March 19, 2017

hari ni closing November, alhamdulillah saya dah selamat efektif sejak seminggu lebih yang lepas. memang ramai yang bisnes shaklee ni, tapi yang efektif at appointed rank tu tak semua. alhamdulillah sejak bisnes, saya berjaya efektif/naik rank setiap bulan. kesan tak efektif akan jejaskan bonus RM, award, conference point (free overseas trip setiap tahun) etc2. insyaAllah akan saya huraikan… Read More »

Duit… Duit… Duit!!!

By | March 19, 2017

wahhh mata duitan…. dasat2~ apa nak buat.. memang duit penting kan?? pasal duit semua bole jadi tak tentu hala, betul tak?? makin hari saya makin nampak kepentingan duit ni walaupun saya tak pernah kejar duit pon. tak percaya?? sudah lahhh… ada aku kesah?? hihihi sejak bisnes ni memang mata hati & minda saya terbuka seluas2nya. macam2 permasalahan dunia… Read More »

Happy Birthday Sayang… Maafkan Ibu…..

By | March 19, 2017

Di saat menulis entry ini, ibu sedang memangku adik yang demam.. Rasa sangat bersalah pada adik sebab ibu dah lama skip bagi adik makan suplemen.. Maafkan ibu dik… Ibu terlalu mementingkan diri sendiri, sehingga abaikan kesihatan adik.. Dalam masa seminggu ni, dah 2x adik demam… Walhal selama ni adik memang jarang2 skali demam….. Ibu memang plan balik kejap… Read More »