Mealshakes Sangat Bagus Untuk SEMUA!! Menu Sarapan/Sahur Paling Mudah & Lengkap =)

By | June 4, 2013
Alhamdulillah~
Akhirnya dapat saya peruntukkan masa nak update blog pasal Mealshakes.. Ramai sangat yang berminat tapi nak tau secara detail, so update entry kat blog paling sesuai kan? Bole tulis panjang2 hehe.. Secara jujurnya, ramai yang dah pon place order, especially klien2 yang memang pernah beli Mealshakes sebelum ni.. Tak kenal maka tak cinta.. Dah rasa memang nak lagi punya.. SEDAP!!
Mealshakes Shaklee ni menyediakan hidangan lengkap dan nutrisinya mudah diserap untuk kegunaan seharian.. Diperbuat daripada bahan2 semulajadi – buah-buahan, sayur-sayuran, kacang soya, lactalbumin (sejenis susu) dan lain-lain.. Lactalbumin adalah bahan yang terbaik dan mengandungi organisma protein yang sangat berkualiti dan mudah diserap ke dalam sistem tubuh dari peringkat bayi hingga dewasa..

mealshakes memang menjadi kegemaran anak2 saya.. kadang2 sampai berebut!! hihi..
Manfaat Utama (sumber: buku panduan nutrisi shaklee)
NUTRISI LENGKAP – menyediakan 19 jenis vitamin, mineral dan zat perlu

MEMBEKAL NUTRISI kepada sel tubuh kerana ia kaya dengan protein (lactose-free) untuk bantu membina sel-sel kulit, kuku, rambut, organ, darah dll

MEMBANTU TUMBESARAN – mengandungi asid folik, biotin, KAYA DENGAN KALSIUM DAN MAGNESIUM untuk membina tulang dan sel2 untuk proses membesar

MENGANDUNGI ANTIOKSIDA seperti vitamin A,C,E, zink dan selenium yang bertindak melawan jangkitan dan melambatkan proses penuaan

MENGEMBALIKAN SERI WAJAH – mengandungi vitamin B yang lengkap, zat besi dan copper yang cukup untuk membina sel-sel darah merah yang sihat, sekaligus memberikan kompleksi wajah/kulit yang lebih cantik

DETOKSIFIKASI – kaya dengan SERAT untuk bantu BUANG LEMAK BERLEBIHAN dan sisa buangan dari perut dan usus (BAGUS UNTUK CEGAH SEMBELIT)

MENGUATKAN SISTEM IMUN dan membantu melindungi tubuh dari serangan penyakit

MEMBANTU PERKEMBANGAN MINDA dan IQ kanak2

MENAMBAH SELERA makan anak-anak

MEMBANTU MENGURANGKAN ECZEMA kepada kanak-kanak dan juga orang dewasa

Mealshakes Shaklee dihasilkan untuk semua golongan dari bayi, pelajar, kanak2 membesar, ibu mengandung, para atlet, vegetarian, orang sakit, orang yang sibuk bekerja atau orang yang SELALU MENGAMBIL MAKANAN SEGERA.. pendek kata, Mealshakes merupakan MULTIVITAMIN dan MULTIMINERAL dalam bentuk serbuk!! Sangat sesuai buat sesiapa yang kurang gemar makan pil =)

Jika anda mencari sarapan pagi yang penuh berkhasiat, Mealshakes merupakan PILIHAN BIJAK UNTUK SEMUA!! Tambahan pula Ramadhan Al-Mubarak semakin hampir, set MIGHTY 3 GEMS Shaklee sangat sesuai dijadikan menu untuk BERSAHUR.. 
>> ESP  lengkap dengan protein dan 9 asid amino perlu, indeks glisemik yang rendah memberikan RASA KENYANG BERPANJANGAN.. juga membantu menghasilkan lapisan mukosa sebagai pelindung kesan asid hidroklorik yang menyebabkan GASTRIK
>> Performance Drink – opticarb, rumusan karbohidrat untuk DAYA KETAHANAN dan elektrolit bagi penghidratan semula serta membantu MENGURANGKAN DEHIDRASI dan rasa dahaga
>> Mealshakes – membekalkan 35% atau lebih NILAI HARIAN bagi 19 vitamin dan mineral penting
nak ganti puasa, nak puasa sunat, nak simpan stok untuk sahur di bulan Ramadhan nanti pon boleh.. sementara HARGA RUNTUH bulan ni saja.. promo April 2012, stok licinnn hanya selepas 2 minggu!! saya share satu testimoni berkaitan set mighty 3 gems di sini.. testimoni lain pasal mealshakes ni sangatlah banyakkkk.. ORDER SEKARANG ya, nanti terlepas anda yang rugiiii



Anisah Hussin (SID 907171)
012-6635900

These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

3 thoughts on “Mealshakes Sangat Bagus Untuk SEMUA!! Menu Sarapan/Sahur Paling Mudah & Lengkap =)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *