Monthly Archives: April 2013

Ulangtahun Yang Paling Bermakna

By | April 27, 2013

Semalam saya genap 31 tahun.. Alhamdulillah banyak nikmat yang telah & masih saya terima sepanjang umur ni..  Hopefully semakin bertambah usia, makin banyak amal & makin bijak dalam segala hal.. In Shaa Allah.. Ameen Ya Rabb Semalam jugak saya dapat whatsapps dari kakak saya di kampung, invitation letter ke Shaklee National Conference dah sampai.. Sebenarnya saya tak pasti… Read More »

Kurus Secara Sihat Dengan Shaklee

By | April 15, 2013

Selalu saya cerita pasal breastfeeding je kan.. Alhamdulilllah rezki Allah bagi, still fully bf Hadif yang dah 1 tahun 5 bulan+.. Target menyusukan sampai 2 tahun makin hampir.. Kalau ada rezki lagi lama, cuba susukan sampai 3 tahun macam abangnya Haziq.. in shaa Allah.. Dah lama nak share pasal kurus ni sebenarnya, tapi teragak2 sebab malu woo nak… Read More »