Set 3 in 1 Shaklee: Mengandung, Berpantang & Menyusu

By | March 17, 2013

haziq dulu saya berjaya fully bf sampai 3thn tanpa bantuan sebarang suplemen alhamdulillah.. syukur rezki Allah bagi untuk saya & anak..


untuk hadif saya start amalkan shaklee sbb saya nak tambah kualiti susu badan saya (lebih pekat) selain improve kesihatan sendiri.. mmg terasa perbezaan menyusu hero2 saya ni.. badan rasa lebih bertenaga even umur makin meningkat.. susu pon masih meleleh padahal hadif dah 16bln+.. masa menyusu haziq, 7bln dah mula sikit sbb haziq mula makan.. mmg supply cukup2 je sampai haziq 3thn.. nak pam mmg tak dapat susu sangat.. nasib baik direct bf sbb dok umah..


hadif yang soleh dan bijak pada usia 1 tahun 4 bulan.. alhamdulillah masih fully bf.. mungkin tak sampai 3 tahun seperti abangnya haziq (saya dah makin tua nak tambah anak cepat2 hihi)



kali ni, saya masih bole buat stok (guna tangan je sbb takde invest beli pam) bila2 perlu.. badan pon terasa firm padahal lepas bersalin haziq mmg terkejut sbb terasa lembik sana sini huhu.. syukur Allah bukakan hati saya untuk try produk shaklee.. benar2 membantu jadi ibu & isteri yg lebih baik insyaAllah.. mudah2an saya dapat membantu lebih ramai ibu & isteri untuk lebih bahagia.. aameen ya rabb..


niat saya ikhlas ingin membantu MENAIKTARAF KESIHATAN ibu2 & isteri2 di luar sana, seperti yang SAYA SUDAH RASAI.. insyaAllah~

mari kita sama2 berikhtiar untuk menjadi ibu & isteri yang lebih SIHAT BERTENAGA! jejoms~~



Anisah Hussin (SID 907171)
012-6635900

These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *